Os sentidos do lulismo: reforma gradual e pacto conservador (Primeiros Estudos, 2013)
Singer, André Vitor (2012). Os sentidos do lulismo: reforma gradual e pacto conservador. 1ª ed. São Paulo: Companhia das Letras