"De reductione artium ad theologiam" de São Boaventura (II) - Falbel, Nachman (Revista de História, 1972)
LISTA DAS OBRAS DE SÃO BOAVENTURA. (Segundo a edição dos frades de Quaracchi; Doctores Seraphici S. Bonaventurae S. R. E. Episcopi Cardinalis Opera omnia, 10 vol. in — fol . Ad Claras Aquas (Quaracchi) prope Florentiam, ex typo-graphia Collegii, S. Bonaventurae, 1882-1902) .