Calcium, phosphorus, iron and ashes determination in some vegetables in the fam. cruciferae

Authors

  • Roberto Roperto Universidade de São Paulo, Escola Politécnica, Laboratório de Bioquímica, São Paulo, SP
  • Virgílio Bonoldi Universidade de São Paulo, Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Departamento de Química Orgânica e Biológica, São Paulo, SP
  • Isaltina Prestes Monzoni Universidade de São Paulo, Escola Politécnica, Laboratório de Bioquímica, São Paulo, SP

DOI:

https://doi.org/10.11606/issn.2318-5066.v4i4p523-527

Keywords:

The article has no keywords.

Abstract

The article has no abstract.

Downloads

Download data is not yet available.

Published

1952-12-14

Issue

Section

UNDEFINIED

How to Cite

Calcium, phosphorus, iron and ashes determination in some vegetables in the fam. cruciferae. (1952). Revista Da Faculdade De Medicina Veterinária, Universidade De São Paulo, 4(4), 523-527. https://doi.org/10.11606/issn.2318-5066.v4i4p523-527