Alimentos geneticamente modificados: aspectos regulatórios e de saúde pública
DOI:
https://doi.org/10.11606/issn.2316-9044.v4i3p107-125Keywords:
Direito, Direito Sanitário, Políticas Públicas, Saúde Pública, Alimentos Geneticamente Modificados, Aspectos RegulatóriosAbstract
Apresentação do tema em debate sobre aspectos regulatórios e de saúde pública dos alimentos geneticamente modificados.Downloads
Download data is not yet available.
Downloads
Published
2003-11-02
Issue
Section
Argument
License
The Revista de Direito Sanitário/ Journal of Health Law adopts the conditions of the Creative Commons Attribution 4.0 Internacional. This license allows to share - "copy and redistribute the material in any medium or format for any purpose, even commercially" and adapt - "remix, transform, and build upon the material for any purpose, even commercially." Details at: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.en
How to Cite
da Costa, J., Matté, G. R., Kist, A., & Matté, M. H. (2003). Alimentos geneticamente modificados: aspectos regulatórios e de saúde pública. Journal of Health Law, 4(3), 107-125. https://doi.org/10.11606/issn.2316-9044.v4i3p107-125